Meistä

Meidän yökerhon tiimi joka palvelee sinua!

Yökerho Mixei avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1990. Nyt 32 vuotta myöhemmin omistajina hääräävät Tamperelainen pariskunta Väinö ja Joni. Väinö on ollut osaomistajana jo vuodesta 2017 ja nyt maaliskuussa 2022 on Joni liittynyt mukaan Mixein toimintaan.

Myös YLE Tampere halusi kuulla uusien omistajien mietteitä ja fiiliksiä:

Suomen vanhin gay-baari on toiminut samalla nimellä ja konseptilla…

Meidän yökerhossa työskentelee huippuporukka!


Tiskin takana häärää normaali viikonloppuina Viivi ja Enya. Välillä siellä häärää myös omistajat Väinö ja Joni.

Viivi on uusin lisäys yökerhoomme, ja toimiikin nyt vuorovastaavana ja pitää huolen, että hommat hoituu ja asiakkailla ei suut pääse kuivumaan.

Enyan löydät myös tiskin takaa. Enya pyöräyttää maistuvat drinkit ja erityistaitona mocktailit !

Narikasta löydät viikonloppuisin järjestyksenvalvojamme Janinan, joka pitää huolen, että ravintolassamme juuri sinulla on turvallinen olo.
Toinen vaihtuva järjestyksenvalvojamme on Tampereen turvapalveluiden listoilta.

Narikasta löydät myös lauantaisin lipunmyyjämme Jonnan. Jonna pitää myös huolta, että takit päätyy illan päätteksi matkaan mukaan.

Yökerho ei ole mitään ilman kunnon DJ:tä ja alakerran tanssilattia on Dj Meken valtakuntaa. Meke on Mixein veteraani ja pyörittänyt levyjä jo Mixeissä vuodesta 2004. Meke soittaa biisejä laidasta laitaan ja pitää huolen, että tanssilattialla on tunnelmaa. Mekeltä saa myös toivoa biisejä.

Meidän päätehtävänämme on taata turvallinen ja hyväksyvä paikka kaikille vuoden jokaisena päivänä.

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tiloissamme on nollatoleranssi syrjinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. Jos kuitenkin tällaista koet niin olethan heti yhteydessä kehen tahansa henkilökunnastamme.

YHTEISTYÖSSÄ: