Ajankohtaista

Mixeissä on vuosien aikana nähty satoja bileitä ja haluamme jatkossakin tarjota erilaisia tapahtumia monenlaisille ihmisille sateenkaaren alla. Mixei on turvallisten bileiden koti.

Mixein tulevat tapahtumat:

PÄIVITÄMME TAPAHTUMIA PITKIN SYKSYÄ, JOS MIELESSÄSI OLISI JOKU TAPAHTUMA MITÄ TOIVOISIT VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ:

moc.i1701890308exim@1701890308inoj1701890308

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN. 

23.11.23 YKSITYISTILAISUUS

2.12.23 / 18-21 / K18

MIXEI-ETKOT, VAPAA SISÄÄNPÄÄSY

Kaikkien ei-binäärien, queer- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien etkot.

2.12.23 / 21-04 / K18

MIXEI PIKKUJOULUT!

ESIINTYMÄSSÄ UPEAT MISS LUMIERE & GEE GEE VAN DE SLAY !

Sisäänpääsy 6€ klo 23 jälkeen.

9.12.23 / 21-04 / K18

ESIINTYMÄSSÄ TAMPEREEN KUNINGATTARET!

Showtime klo 01, sisäänpääsy 6€ klo 22 jälkeen.

Nightclub Mixein varsinainen ylpeys on meidän tanssilattia joka on auki viikonloppuisin perjantai ja lauantai iltoina. Dj soittaa illan tunnelman tai teeman mukaan musiikkia ja häneltä saa ja pitää myös käydä toivomassa biisejä! 

Olemme viikolla auki keskiviikkona, silloin avaamme klo 18 ja klo 19 alkaa musabingo! Bingossa soitetaan kunkin kierroksen teeman mukaista musiikkia ja bingolapulta pitää bongata oikea artisti. Mukaasi bingoon tarvitset vain älypuhelimen. Bingopalkintoina on monenmoista pientä kivaa ja kunkin kierroksen pääpalkintona 20€ lahjakortti k-markettiin! Vaikka bingo ei osuisi omalle kohdalle saat silti nauttia musiikista ja tunnelmasta!

Musabingon jälkeen meillä on karaåke joka jatkuu loppuillan, meillä on valikoimassa tuhansia kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita joten kullekin löytyy jotain laulettavaa. Lounge roomissa löytyy myös lautapelejä. Koko keskiviikon meillä on GayHours hinnat hanajuomissa ja ilmainen sisäänpääsy.

Mixeissä on mahdollista päästä kanta-asiakkaaksi jolla saat vip kortin. Sillä saat alennuksen sisäänpääsy hinnasta sekä pääset juomaan vip-tarjouksessa olevia juomia. Vip kortin saa kysymällä henkilökunnalta joka oman harkinnan mukaan jakaa niitä.

Tilamme ei ole esteetön.

Asiakkaidemme käytössä on sukupuolineutraalit vessat.