Ajankohtaista

Mixeissä on vuosien aikana nähty satoja bileitä ja haluamme jatkossakin tarjota erilaisia tapahtumia monenlaisille ihmisille sateenkaaren alla. Mixei on turvallisten bileiden koti.

Mixein tulevat tapahtumat:

PÄIVITÄMME TAPAHTUMIA TASAISEEN TAHTIIN, JOS MIELESSÄSI OLISI JOKU TAPAHTUMA MITÄ TOIVOISIT VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ:

moc.i1708330673exim@1708330673inoj1708330673

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN. 

16.2.2024 / 18-21 / K18

YHEN ILLAN JUTTU.. Oops.. I did it again

Mixein alakerta täyttyy naurusta kun lavalle astelee kova joukko koomikoita. Liput ennakkoon, ovelle tulee lippuja myyntiin VAIN jos niitä jää.

Viime vuonna loppuunmyyty YHEN ILLAN JUTTU saa jatkoa ! Lavalle nousevat mm. Heidi Mäkelä, Eero Corso, Helmi Kinnunen, Lauri Saviharju, Erika Pekkarinen, Oskari Anttila, Miksu Pellikka.

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

AVAAMME NORMAALISTI KLO 21 KAIKILLE MUILLE JA BILETETÄÄN KLO 04 ASTI.

17.2.2024 / SINKKUBILEET / 21-04 / K18 / 6€

12.3.2024 YKSITYISTILAISUUS

Nightclub Mixein varsinainen ylpeys on meidän tanssilattia joka on auki viikonloppuisin perjantai ja lauantai iltoina. Dj soittaa illan tunnelman tai teeman mukaan musiikkia ja häneltä saa ja pitää myös käydä toivomassa biisejä! 

Olemme viikolla auki keskiviikkona, silloin avaamme klo 18 ja klo 19 alkaa musabingo! Bingossa soitetaan kunkin kierroksen teeman mukaista musiikkia ja bingolapulta pitää bongata oikea artisti. Mukaasi bingoon tarvitset vain älypuhelimen. Bingopalkintoina on monenmoista pientä kivaa ja kunkin kierroksen pääpalkintona 20€ lahjakortti k-markettiin! Vaikka bingo ei osuisi omalle kohdalle saat silti nauttia musiikista ja tunnelmasta!

Musabingon jälkeen meillä on karaåke joka jatkuu loppuillan, meillä on valikoimassa tuhansia kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita joten kullekin löytyy jotain laulettavaa. Lounge roomissa löytyy myös lautapelejä. Koko keskiviikon meillä on GayHours hinnat hanajuomissa ja ilmainen sisäänpääsy.

Mixeissä on mahdollista päästä kanta-asiakkaaksi jolla saat vip kortin. Sillä saat alennuksen sisäänpääsy hinnasta sekä pääset juomaan vip-tarjouksessa olevia juomia. Vip kortin saa kysymällä henkilökunnalta joka oman harkinnan mukaan jakaa niitä.

Tilamme ei ole esteetön.

Asiakkaidemme käytössä on sukupuolineutraalit vessat.